Kurvikkaan vartalon pelastus kietaisupaita

Hieman tätä ja sunnuntaina ounastelinkin.  Sunnuntaina vielä optimistina ajattelin, että lihasten arkuus ja jäykkyys johtuvat lauantain hallitsemattomasta laskeutumisesta, mutta ei. Alkuviikosta flunssa  sai minut kiinni. Kävin kuitenkin viettämässä ompeluaikaa alkuviikosta Kuopiossa, mutta alkavan flunssan aiheuttama tahmeus sekä aivoissa, että sormenpäissä hidasti ompelevan insinöörin tahtia huomattavasti, joten liituraitajakku on edelleen viittä vaille valmis. Kun en nyt tähän postaukseen saanut valmista jakkua kuvaan, niin sovelletaan.

Tein viime keväällä silkkipuuvillasta kietaisupuseron laakakauluksella. Kurvikkaalle vartalolle kietaisumallit sopivat oikein hyvin, koska vino linja ohjaa mukavasti katsojan katseen kohden kurvikkaan vartalon kapeinta kohtaa -vyötäröä.


Silkkipuuvillainen -pusero
(Kuva: Juha Koivistoinen)

Itse korostan vyötäröä vielä solmimisnauhoilla, jotka voin asettaa joko vasemmalle tai oikealle. Innoissani kirjoin vielä irrallisen rusetin hopeanvärisellä langalla, jolloin puseron päivittäminen juhlavampiin tilaisuuksiin onnistuu helposti.Yksityiskohtia silkkipuuvilla-puserosta.Silkkipuuvilla ei ole oikein joka päivän materiaali, joten tein Marimekon puuvillakankaasta version, joka antaa arkipäivän harmauteen hieman väriä. Materiaalina puuvilla on huolettomampi käyttää arkipäiväisten opiskelu- ja ompeluaskareiden lomassa. 

Marimekkoa arjessa (Kuva: Juha Koivistoinen)


Kietaisupusero puuvillasta.

Puuvillapuseron yksityiskohtia

Jos ei nyt flunssa pahene, niin esittelen sunnuntaina talvitakkiajatuksia.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat