Nuttu nurin, onni oikeinKeskiviikkona niiailin rouva Singerin kanssa ja torstaina riiailin komeamman osapuolen kanssa Lappeenrannassa. Vietimme laatuaikaa ihan kahdestaan, nautimme blineistä, kylpylästä ja yliopistosta. Kurkkasimme pariin myymälään ja haimme ideoita. 

Kylpylässä 


Minusta on mukava käydä vilkaisemassa, mitä vaateliikkeet tuovat parhailleen markkinoille. Pohdin sitten 'issekseni', että kuinka pienen idean poikasen ujutan käsillä olevaan projektiin. Aikaisemmin pohdin, että irtovyöt ovat muotia ja tämän viikkoinen vilkaisukin vahvisti asian. Ensimmäiseksi silmiini osui mekko, jossa mekon värisen irtovyön reunaan oli lisätty tere.

Onni oikein


Kun leikkaisin harmaata talvitakkiani tuossa taannoin, jouduin toteamaan, että onpa tullut piirrettyä kaavat just' jetilleen. Hyvä, että sain takin osat leikattua. Ei jäänyt ainuttakaan yhtenäistä palaa, haaveilemani irtovyön tekemiseen. Pahus. M&S innoittamana katselinkin kangasvarastoani uusin silmin. 

Onni olikin matkassa, kun hoksasin kaapin perukoilta sinisen villakankaan soiron. Soiron, josta ei yksistään saa mitään, mutta riittää kyllä vyöksi. Yksinään sininen vyö pomppaa harmaasta silmille, joten tarvitsin vielä jotain muutakin. Kaivelin harmaan jämät leikkuujätteestä ja totesin, että niistä riittää tereeseen, jahka vähän asettelee. 


Nuttu nurin


Vyön palaset odottavat vielä asettautumistaan vyöksi. Uudehko apulaiseni asettautui mukisematta kuvattavaksi. Malli Maria ei häiriintynyt, vaikka tekeillä oleva nuttu sujahtikin päälle nurin kurin. 

Tukeminen takana

Tukeminen takanaLeikkuupöydällä


Leikkuupöydälläni viihtyivät tänään myös äitini ompelukset. Minä rakentelin komeamman osapuolen liiviä ja äitee ompeli pussilakanoita lapsenlapsilleen. Pussilakanan toiseksi puoleksi löytyivät käyttämättömät  lastenhuoneen verhot. Pussilakanan alapuolen taiteilimme sävysävyyn käyttämättömistä aluslakanoista.
Vanhassa vara parempi
Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä, saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat