Harmaa viettelys ja arkipäivän stailausta


Kyllä on luonto hemmotellut hyvillä ulkoilusäillä heitä, jotka ovat ulos asti kerenneet. Meillä ulkona on käynyt vain koira. Olen leikannut ja ommellut kellarissa niin, että silmiin koski, kun piipahdimme ulkona kuvaamassa. Oli siinä ohi ajaneilla autoilijoilla melkein silmät selässä ja autot Pielisjoessa, kun kanavalla kuvattiin harmaata viettelystä.

Sieltä se hymy löytyy, kun oikein yrittää. (Kuva: Juha Koivistoinen)

Työtapaturma 


Sanoin kuvaussession aluksi, että tuli tämän blogin kanssa sellainen työtapaturma. Kun kirjoitin ensimmäisen postauksen, ei käynyt mielessäni, että joudun itse kameran eteen. Ajattelin, että selvitään vaate- ja tekniikkakuvilla ja ompelemalla. Nyt alan pikkuhiljaa jo tottua tähän, vaikka ei se vielä luontevaa ole. Tänään tosin oli välistä hymy herkässä, kun katselin ohi ajavien autoilijoiden ilmeitä.


 Välillä veti vakavaksi. (Kuva: Juha Koivistoinen)

Kuvattaisiinko vain takaa (Kuva: Juha Koivistoinen)
tai sivusta? (Kuva: Juha Koivistoinen)

Harmaan viettelyksen stailaus


Tässä stailauksessa mietin, kuinka itse tehty takkini toimii jo olemassa olevien asusteiden kanssa. Toimivan vaatekaapin (engl. capsule wardrobe) juju on, että jo aikaisemmin matkalta mukaan tarttuneet asusteet soveltuvat osaksi muotoutuvaa puvustoa.


Hymyn karetta (Kuva: Juha Koivistoinen)

Vyön kanssa sain vyötärön näkymään. Olkatoppauksellinen jakku olkatoppauksellisen takin alla leventää hartioita hieman. Leveät hartiat korostavat vyötäröä ja tuovat mieleen ah niin muodikkaan 90-luvun. 

Bling Blingiä arkeen


Katselin tuossa viikonloppuna kuvia Pariisin muotiviikolta, päällimmäiseksi jäi ajatus siitä, että arkipäivään kuuluu bling blingiä syksyllä '17. Chanel lisäsi bling blingin kenkiin. Jotenkin tuntuu, että insinöörin jalkaan eivät bling blingit sovi ja sujahda ihan tietämättä, mutta idea jäi hautumaan.

Bling Bling  -kaulahuivi.

Kaapista sattui silmiini virkkaamani kaulahuivi, jossa on mielestäni riittävästi välkettä tuleviin syksyn aamuihin. Hyvin näkyi kuvissa kaulahuivi sointuvan takkiin. Vaaleanvihreästä huivista voi olla sitten montaa mieltä. Sellaista elämä on, että vanhat lentokenttälöydötkin on hyödynnettävä, ja asusteet eivät voi aina olla sävy sävyyn.

Ja se koira 😉


Leikkuupöydällä

Etenevät suklaanruskea villakangastakki ja miehen liivi.

Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä KLIK, saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat