Nuttura tiukalla ja uusia näkökulmia


Nyt olen palailemassa vielä hetkeksi kaavoitus- ja leikkuupöydän ääreen. Kolmen viikon päässä häämöttää opintovapaan loppu ja vaatetusalan ammattitutkinnon toinen näyttö. Joku lähipiiristäni voisi todeta, että rouvalla on nuttura tiukalla ;)


Itse tehdyn ja kaavoitetun trikoopuseron ensimmäinen koeversio. (Kuva: Juha Koivistoinen)


Uusia näkökulmia 


Positanon kävelyretket ruuhkaisilla teillä ja kaduilla muistuttivat minua liikunnan ilosta. Opiskelujeni ja ompelujen lomassa on liikkumiseni jäänyt 'veljenpojan asemaan'. Ja hartiani ovat alkaneet kumartua kohden ompelukonetta. Ajatuksenikin junnasivat.

(Kuva: Juha Koivistoinen)
Löysin naulakon alla unohtuneet lenkkikengät ja suuntasin kevään ensimmäiselle lenkille. Vauhti ei päätäni huimannut mutta mielialani nousu oli välitön. Alkuviikosta tapailimme koiran kanssa yhteistä askelta kävellen ja hölkäten. Eritoten nautin tämän päiväisestä sunnuntaikävelystämme. Sää oli tosin hieman arktinen, satoi rakeita kesken kaiken. 

Vuosi väriterapiaa huhtikuussa


Aamulla sain viimeisteltyä myös huhtikuun vuosi väriterapiaa ompeluksen. Viininpunaisesta trikoosta valmistui pitkähihainen puseron. On muuten elämäni ensimmäinen trikoosta tehty vaate, jonka olen kaavoittanut.  

Hyvin mahtui paita päälle. Hyvin peittyivät ranteet ja alaselkä juostessa. Suoranaista luksusta pitkäkätiselle ja -selkäiselle.  Tälle kuulle on tulossa vielä legginsit ja/tai juoksutrikoot.

Leikkuupöydällä


Ensi viikolla ovat vuorossa näyttövaatteen koeversion ompelua - jakku ja suorat housut.

Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä KLIK saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi.

Kommentit

Kuukauden luetuimmat