Juhannussaunassa ei lehdet lennä vihtoessa

Kaupallisessa yhteistyössä Taito Etelä-Pohjanmaan & Rustoopuorin kanssa.

Meni meillä komeamman osapuolen kanssa aikataulut ristiin aattona. Lämmitämme sitten juhannussaunan nyt sunnuntaina. Sietääkin lämmetä, kun vihtakin valmistui vasta tänään.  

Rustoopuorin ohjeilla syntyi Veera pellavalangasta ikivihta

Viiden millin virkkuukoukulla ja Taito Etelä-Pohjanmaan ohjeita seuraten valmistui ikivihta. Ikivihdasta eivät lehdet lennä eikä risut raavit. Oletuksena tietysti on, että rouvan päättelyt kestävät,  ja ettei virkkuukoukku tai parsinneula unohtunut varren sisään.  Se on muuten komeamman osapuolen testivuoro ensin. 😂

Ompelijan seikkailut virkkuuntimaassa


Ompelija eksyi virkkuuntimaahan ihan puolivahingossa. Sattui Rustoopuorista jo vuosia sitten silmään tämä tuote, mutta aika ei riittänyt toteuttamiseen. Nyt sitten tänä keväänä mahdollistui tämän Pellavaisen saunavihdan (Saunavihdan löydät täältä) testaaminen yhteistyössä Taito Etelä-Pohjanmaan kanssa. 

Alunperin huomioni kiinnittyi siihen, kuinka Rustoopuorista löytyy hauskasti nimettyjä tuotteita, kuten Vauhtimimmin varakassi ja Sinkkutytön salatut elämät. Alkujaan minua kiehtoi Pellavaisessa saunavihdassa se, että saunomisen jälkeen ei tarvitse keräillä lehtiä lauteiden alta. Virkatessani viehätyin pellavalangan karheasta pinnasta. Nyt haaveilen pellavaisista pesukintaista, ei puutu enää kuin lanka ja ohje.

Virkkuu eteni joutuisasti ja kymmenen tunnin jälkeen oli vasta valmis. Vasta muodostuu kahdesta erilaisesta lehdestä isosta ja pienestä sekä kolmesta erilaisesta oksasta. Yhteensä vastassa on sata lehteä ja neljätoista oksaa, sellainen mukava juhannusjumppa ompelijan sormille.Vihtominen Pellavaisella saunavihdalla tuntui lempeältä ja hierovalta. Vihta jää meille käyttöön. Pohdimme saunassa, että virkkausohjeen lisäksi TEE ITSE pakettiin olisi hyvä liittää mukaan myös käyttöohjeet. Varsinkin, jos valmis vihta on menossa lahjaksi kotiin, jossa ei ole pitkää saunomisperinnettä. Vihta toimii huomattavasti paremmin kasteltuna.LeikkuupöydälläLeikkuupöydällä on kaikenlaista puolivalmista tekelettä. Saas nähdä, saanko vielä valmiiksi asti. Meinaa nuo työt viedä mennessään.

Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä KLIK saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi.


Kommentit

Kuukauden luetuimmat