Paluu todellisuuteen

Vuosi sitten pohdimme monta kuukautta uuden blogin perustamista. Sattui vielä samaan aikaan mukava blogihaastekin vastaan ja löytyi se oma lokero Blogistaniaan (KLIK). Tavoitteetkin olivat kuluneelle vuodelle selkeät: molemmat tutkintopaperit taskuun, opintovapaalta takaisin töihin. Lisäksi tavoitteena oli kirjoittaa viikoittain.

Paluu arkeen


Nyt on jotenkin toisin. Ei oikein tiedä, mistä kirjoittaa. Se kuuluisa tyhjän paperin kammo tuli kutsumatta kylään. Kun eräänä kynttilöiden valaisemana (lue: sähköttömänä) iltana pohdin tätä kirjoittamisen vaikeutta, hoksasin että kyse on jostakin muusta. Kyse on siitä, että olen palannut takaisin normaaliin elämään.

Olen palannut normaaliin työssä käyvän ihmisen arkeen. Arkeen, jota olen paennut viimeiset kymmenen vuotta, kun olen tavoitellut akateemista loppututkintoa. Joulua edeltävänä keskiviikkona saavutin tavoitteeni. Sitten iski suunnaton väsymys ja lopuksi tyhjyys. Joulu meni nukkuessa ja päällimmäisenä oli kysymys:  Mitäs nyt?


Siinä se nyt on :)

Kollaasista potkua


Päätimme turvautua uudenlaiseen ajatteluun, kun pohdimme tulevaa blogivuotta Blogistaniassa. Osana sivuaineemme tulevaisuudentutkimuksen (KLIK) opintoja olemme opetelleet tunnistamaan erilaisia hiljaisia signaaleita ja kokoamaan erilaisia mahdollisia tulevaisuuksia.

Kun tulevaisuutta ei voi ennustaa eikä tietää ennalta, niin päätimme katsoa peruutuspeiliin. Mitkä asiat ovat kiinnittäneet menneinä vuosina huomiomme ja tallentuneet filmille? Mitkä osuvat silmiimme ja tuntuvat omilta?  Tuloksena syntyi ultravioletin (KLIK) sävyttämä kollaasi.
Ultaviolettinen uusi vuosi

Ultaviolettinen uusi vuosi


Kuvakoosteen innoittamana tuleva blogivuotemme on keskittymistä henkiseen hyvinvointiin kiireisten työ- ja opintovuosien jälkeen. Miten ompelullinen lifestyle auttaa jaksamaan arjessa? Lisäksi testaillaan uusia tekniikoita ja pohditaan, että asuuko insinöörin sielussa sittenkin luovuus.Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi vastailen tuota pikaa.

Kuukauden luetuimmat