Joko Suurimman ompelukisan uusi kausi hurmasi sinutkin vai katosiko se tutkastasi?

Niin paljon kuin minäkin televisiota katson ja ompelusta kirjoitan, niin jäi Suuren ompelukisan viidennen kauden aloitus kokonaan tutkani ulkopuolelle. Silmiini ei sattunut puffin puffiai tai mainostrailerin pätkää.

Sen sijaan trailerit Sohvaperunoiden uudesta kaudesta osuvat silmääni aivan väkisin. Onhan se elintärkeää, tietää satunnaisen suomalaisen satunnainen mielipide temppareista tai kaunareista ettei aivan sanattomaksi jää (virtuaali)kahvitauolla. Minulle tuli ihan sellainen fiilis, ettei (koti)ompelijoiden surautusten oleteta nostattavan mielipiteitä kansan syvissä riveissä.

Sinänsä sääli, sillä vuosisatojen aikana kun vaatteilla ja asusteilla on ollut tapana herättää kiivaitakin mielipide-eroja. Milloin helmat ovat olleet liian lyhyet, leski on vaihtanut surupuvusta arkipukuun turhan aikaisin tai aviovaimo on unohtanut peittää hiuksensa. Nyt puolestaan pohditaan, onko neitseellisen vaatteen ostaminen isompi ympäristörikos kuin lentokoneella matkustaminen.

Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, viidennen kauden ensimmäistä jaksoa pääset katsomaan Yle Areenasta vielä muutaman päivän ajan (linkki).

Kommentit

Kuukauden luetuimmat