-->

Kaavoja netistä ilmaiseksi: Omin mitoin™ -kaavat

Kaikki Omin mitoin™ -kaavat ja ompelumallit  sekä muu Kaavoihin kangistumatta blogin materiaali on suojattu tekijänoikeuslain nojalla ja kaikki oikeudet kuuluvat Heidi Salokankaalle. Omin mitoin™ -kaavojen tai blogin valo- tai digitaalinen kopioiminen, muuntelu tai muu jäljentäminen on ehdottomasti kielletty ja luvaton käyttö voi johtaa lakitoimiin. Kaupallinen käyttö ilman Omin mitoin™ -lisenssiä on ehdottomasti kielletty. 
Omin mitoin™ -kaavojen käyttöä ammatillisessa opetuksessa lisensioi Kopiosto muuhun opetuskäyttöön tarvitset Omin mitoin™ -lisenssin.

Omin mitoin™ -kaavat ja blogin ohjeet on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.  Kaavojen tai blogin tekstien tai kuvien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle tiedostona tai paperi(kaavana) on kielletty. llmaisten Omin mitoin™ -kaavojen ja ohjeiden käyttäminen tapahtuu omalla vastuulla. 

Lataamalla Omin mitoin™ -kaavan  hyväksyt käyttöehdot.

Yleisenä ohjeena kaavoihin on merkitty saumanvarat valmiiksi.

Kuvallinen ohje PDF-kaavojen tulostamiseen ja video kaavan kokoamiseen.

Helppoja kaavoja naisille


Style 16101 Kangastossujen kaava 1950- luvulta nykypäivään (tulossa viimeistään marraskuussa)


Helppoja kaavoja lapsille


Tytöt 98-116
Muut


Ompelijan apulaiset

Style 81101 Silityskinkku  ja linkki ohjeeseen
Style 81102 Silitysrulla ja linkki ohjeeseen


Kaavoja netistä ilmaiseksi


Alle kerään linkkejä kaavoihin ja ohjeisiin, joita olen testannut vuosien varrella. 
Ilmoitathan, jos jokin linkki ei toimi.

Suojakotelo tabletille nahasta

Nahkainen suojus tabletille (Leather Tablet Sleeve)


Alkuperäinen ohje on englanniksi selkein kuvin. Materiaalina on puuvillakangas.Kaava on tuumina sentit saa, kun kerrot annetut mitat 2.54.


Laukku

Nahkalaukku (Tote bag)

Alkuperäinen ohje on englanniksi selkein kuvin. Materiaalina on puuvillakangas. Kaava on tuumina sentit saa, kun kerrot annetut mitat 2.54.


Hattu

Kesähattu (Reversible Hat)

Alkuperäinen ohje on englanniksi selkein kuvin. Materiaalina on puuvillakangas.Kaava on tuumina sentit saa, kun kerrot annetut mitat 2.54.


Laukku

The Bow Clutch / Kaavoihin kangistumatta -postaus 

Alkuperäinen ohje on englanniksi selkein kuvin. Materiaalina on puuvillakangas.Kaava on tuumina sentit saa, kun kerrot annetut mitat 2.54.Toimi hyvin myös poronahkasta toteutettuna, joskin laukkuun kuuluvan hihnan tein kolminkertaisena olisi muuten tullut liian paksu. Itse asiassa kaksinkertainen hihna toimisi tässä vielä paremmin.


Helppo kesämekko lapselle

The Best T-Shirt Dress - A Tutorial / Kaavoihin kangistumtta -postaus

Alkuperäinen on englanniksi ja tuumina, mutta postauksestani löytyy suomenkielinen ohje suomalaisella mitoituksella. Kokoja on mekolle imeväisestä 14-vuotiaaksi.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi vastailen tuota pikaa.